Inspiratie uit het bos

Mensen vragen me vaak waar mijn inspiratie vandaan komt. Om eerlijk te zijn, de inspiratie komt overal vandaan. Ik ben nooit zonder inspiratie. Soms waait de wind allerlei beelden naar me toe, die mij  weer inspireren tot een schilderij.

Grassoorten die waaien in de wind, heeft mij bijvoorbeeld geïnspireerd tot onderstaande schilderijen

“Sweet memories”

 

 

 

 

 

en  “I’m in love with an alien”

 

 

 

 

 

Ik wandel iedere dag met onze hond Nathan in het bos. In het bos zie ik allerlei interessante vormen, ik zag bijvoorbeeld twee bomen, die helemaal tegen elkaar aan hingen door de wind zo gevormd. Voor mij waren dat twee giraffe-achtige dieren die helemaal verliefd op elkaar zijn en volledig in elkaar opgaan.

Als ik een boom zie met een tak, die naar de boom toebuigt, dan zie ik een groot dier, dat in de boom wil klimmen. Beide voorbeelden zijn verwerkt in mijn schilderij
“I thought I was in Paradise”

 

 

 

 

 

 

 

Een ander voorbeeld is een grote boom met allemaal takken die is omgewaaid. De takken doen me denken aan allerlei armen die naar boven, beneden en de zijkanten reiken. Misschien roepend om hulp. Dat heeft geresulteerd in het schilderij ”Do you wanne marry me?”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn nog heel veel andere manieren om inspiratie te krijgen, deze staan in het vervolg van dit blog.

Latest Tweet

Twitter outputted an error:
Bad Authentication data..